Update jaarklassementen 2016

posted in: Pubquiz | 0

De laatste maand van 2016 is ingegaan en dat betekent dat je een laatste update jaarklassementen 2016 hier kunt aantreffen. Voor de pub- en muziekquiz in Café Lijn 4 in Utrecht en Café Zus in Wijchen spelen de vaste teams mee in het algemeen klassement.

Wil je in aanmerking komen voor een klassering, dan moet je minimaal acht keer meespelen. De beste acht scores van het seizoen tellen mee. Heb je je kans gemist? Geen nood, in januari worden alle scores weer op nul gezet en kun je gewoon weer meedoen met onze quizzen. Wil je op de hoogte blijven van onze quizzen in het land? Kijk dan op onze Facebookpagina of bekijk onze agenda.

Update jaarklassementen 2016 popquiz Utrecht Café Lijn 4

De eindstand van het algemeen klassement lijkt voor het jaar 2016 wel redelijk zeker. De usual suspects Iris & The Goo-Goo Dolls en Two Non Blondes & Salt ‘N Pepa gaan strijden om de prijzen op 27 december. Vanaf 20.00 kun je je komen inschrijven en een half uur later beginnen we met de 62ste en laatste muziekquiz van dit jaar. Hieronder vind je de stand tot en met november.

Update jaarklassementen 2016 muziekquiz_cafe_lijn_4_utrecht_upbeatles

Update jaarklassementen 2016 pubquiz Wijchen Café Zus

In Wijchen spelen we sinds 2016 ook een jaarklassement. Op de traditionele derde donderdag van de maand, dus 15 december gaan de volgende vijf teams strijden om de jaarprijzen. Rico Suave, Team Hospital, Groots Genieten en Jaap, Stijn & De Memmen. Voor de Torpedodo’s geldt dat ze moeten verschijnen, willen ze meedoen om de prijzen. Voor deze gelegenheid beginnen we een half uurtje eerder, namelijk om acht uur. Hieronder de laatste update van 2016.

Update jaarklassementen 2016 pubquiz_cafe_zus_wijchen_upbeatles

 

Update jaarklassementen 2016 pubquiz Utrecht Café Lijn 4

Standaard spelen we de pubquiz in Café Lijn 4 op de tweede maandag van de maand. Maandag 12 december is de twaalfde en laatste pubquiz van 2016. Dan weten we wie het algemeen klassement gaat winnen. Wie worden de opvolgers van Quizzelvallig (winnaars 2014) en Damn You Autocorrect en weten de Questionables zich -net als vorig jaar – te handhaven op het podium?

Vanaf 20.00 kun je je komen inschrijven en een half uur later begint de pubquiz. Wil je van te voren een hapje komen eten, wees dan op tijd, want het kan wel eens druk worden. Hierbij de laatste tussenstand van dit jaar, inclusief de laatste bonusvraag:

Update jaarklassementen 2016 pubquiz cafe lijn 4 utrecht upbeatles