Tussenstand algemeen klassement 2017

geplaatst in: Uncategorized | 0

De R is weer in de maand, het regent en het waait buiten, dus voordat het jaar om is wordt het tijd voor een tussenstand van de klassementen van de pubquiz en muziekquiz Utrecht in Café Lijn 4 en de pubquiz Wijchen in Café Zus. Je hebt nog drie maanden de tijd om met je team wat aan je score te doen, zodat je die extra prijzen kunt pakken aan het einde van het jaar. Schitterend toch?

Wil je met je team meedoen om de prijzen in het algemeen klassement dan dien je van de twaalf quizzen er acht meegespeeld te hebben. Het gemiddelde daarvan telt mee voor je score. De hoogste en laagste scores worden niet meegeteld in het klassement.

Tussenstand pubquiz Utrecht in Café Lijn 4

Hieronder vind je de voorlopige stand van het algemeen klassement 2017 van de pubquiz Utrecht in Café Lijn 4. We hebben alleen de teams in deze tussenstand opgenomen die nog kans maken op een podium, gezien hun aantal deelnames. Minder dan acht deelnames is te weinig, maar we gaan er vanuit dat Die Tijd Van De Maand zich de eerste plaats niet laat afnemen. Ook zal er nog een bonusvraag voor het einde van het jaar komen die teams nog naar boven kunnen stuwen. De vraag is dus of de nummer één van vorig jaar dit kunstje wederom kan herhalen. De eerstvolgende pubquiz is op 9 oktober, dus als je slag! De tussenstand is als volgt:

 

Algemeen klassement pubquiz 2017 Utrecht Cafe Lijn 4 Upbeatles

Tussenstand pubquiz Wijchen in Café Zus

Voor de tussenstand van het algemeen klassement van Café Zus in Wijchen tellen de volgende vier teams nog mee. De derde donderdag van oktober, in dit geval dus 19 oktober is de eerstvolgende pubquiz.

 

Algemeen klassement pubquiz 2017 Wijchen Cafe Zus Upbeatles

Tussenstand muziekquiz Utrecht in Café Lijn 4

Ook voor onze langstlopende (71) quiz in Utrecht hebben we een tussenstand. De eerstvolgende muziekquiz in Utrecht van Upbeatles kun je in onze agenda vinden. Deze quiz is al jaren op de laatste maandag van de maand, dus in oktober ben je van harte welkom op maandag 30 oktober.

Algemeen klassement muziekquiz 2017 Utrecht Cafe Lijn 4 Upbeatles

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.