Nieuw bij Upbeatles: Silentquiz! We hebben honderd silent disco headsets aangeschaft, zodat we zonder geluidsoverlast ook buiten kunnen quizzen. Zeker in deze tijden van coronamaatregelen geen overbodige luxe. De headsets worden na ieder gebruik door ons ontsmet.

De Silent agenda:

  • In verband met de nieuwe coronamaatregelen zijn er voorlopig geen silentquiz events

Wat kost een silentquiz?

Bij de meeste silent quizzen kun je vooraf een tafeltje reserveren – check daarvoor het Facebookevenement – en betaal je vervolgens op de avond 5 euro per persoon via pin. Die entreeprijs is inclusief de huur van de silent disco headset, deelname aan de quiz en reservering van zitplaatsen. Vanzelfsprekend houden we ons tijdens deze quizzen aan de RIVM-maatregelen en de 1,5 meter afstand.

Hoe werkt een silentquiz?

Eigenlijk zoals iedere andere “normale” pubquiz: de quizmaster stelt de eerste vraag; op je hoofdtelefoon hoor je de bijbehorende audiovisuele content; en de deelnemers spelen samen. Voorafgaand aan de silent quiz worden de headsets in bruikleen verstrekt aan de teams. Daarbij moet één van de teamleden een gebruikersovereenkomst ondertekenen. Na afloop moeten de headsets weer bij ons worden ingeleverd en worden deze ontsmet voor een volgend gebruik.

Mocht op de ochtend van het evenement blijken dat het die avond slecht weer wordt, dan wordt het evenement afgelast en / of verplaatst.

Silentquiz boeken?

Wil je ook een gave silentquiz of een silent muziekbingo organiseren en spelen, of headsets en zenders voor een scherpe prijs van ons huren, neem dan contact met ons op. Je kunt ook direct bellen met ons via 06-228 247 38, 06-428 299 33 of mailen naar pascal@upbeatles.nl of jochem@upbeatles.nl.

Silent quiz muziekbingo Upbeatles Utrecht Nijmegen