Vind je het leuk om zelf een quiz te presenteren of is je budget niet zo hoog, dan kun je ook een kant en klare quiz kopen bij ons. De vragen en quizzen kunnen over verschillende onderwerpen gaan; van sport, entertainment tot aan actualiteitsvragen of biologie.

opgaveblad

Pubquiz

Voor ieder wat wils, van jong tot oud en van makkelijk tot moeilijk. Daarnaast is er ook een mogelijkheid om de quiz leuker te maken met een plaatjesronde en een audioronde.

Uiteraard is er de mogelijkheid om een quiz naar eigen wensen te laten ontwikkelen en uitvoeren door een professionele quizmaster voor allerlei soorten evenementen, feesten, bedrijfsuitjes, speciale thema avonden en meer.

Muziekquiz

Er zijn mogelijkheden om een leuke, avondvullende muziekquiz te kopen. Een muziekquiz spelen en organiseren we normaal gesproken in zes rondes van elk 10 fragmenten. Uiteraard kunnen deze rondes aangepast worden aan ieders wens. De rondes worden niet alleen met een simpele introronde gespeeld.

We hebben ook veel puzzelrondes, rondes met platenhoezen, artiesten en bijvoorbeeld bandlogo’s klaarstaan om een avond vol entertainment te bieden. Ideaal voor een bedrijfsuitje of evenement op school. Niet voor niets worden we geregeld gevraagd voor een muzikale omlijsting van een middag. De duur van een quiz is ongeveer twee uur.

Prijzen en levering

De prijzen voor quizzen variëren en zijn afhankelijk hoe je jouw quiz wilt samenstellen. Voor kroegen of cafés hebben we ook abonnementsvormen. De bestanden krijg je van ons via WeTransfer in hoge kwaliteit aangeleverd, inclusief handleiding, audio- en muziekbestanden, antwoordboekjes en fotorondes. Deze laatste twee dien je dan nog wel eventjes zelf te printen.

Neem hiervoor contact op via het contactformulier of als je liever even belt: bel met Pascal op 06-228 247 38

Vraag offerte aan