Al sinds februari 2014 organiseren we pubquizzen bij Café Zus in Wijchen. De kroeg kun je vinden op het adres Spoorstraat 4 in Wijchen. Uitbater Alex ontvangt je hartelijk tijdens onze pubquiz. Hij serveert diverse soorten bier, waaronder veel soorten speciaalbier. De quiz spelen we op een donderdag in de maand. Dus houd de site van ons of Café Zus in de gaten voor Pubquiz Wijchen.

Cafe Zus Upbeatles pubquiz Wijchen 1

Café Zus

Gewoon even een biertje doen? Een feest of zakelijke borrel organiseren? Of een complete avond uit? Bij café Zus in Wijchen kan (bijna) alles! Of je nu 18 of 88 bent: hier maken we er met zijn allen een gezellige middag of avond van. In het weekend, maar ook doordeweeks weten veel mensen Zus te vinden. Regelmatig organiseren we leuke evenementen en themafeesten. Café Zus: stappen in de regio Wijchen op zijn best!

Pubquiz Wijchen Meneer Smit

Ook organiseren we quizzen bij Meneer Smit in Wijchen. Naast de pubquiz spelen we hier maandelijks een themaquiz. Meneer Smit heeft naast het oude postkantoor van Wijchen aan de Oude Klapstraat een plekje gekregen. Dat is niet voor niets, want Meneer Smit was in de vorige eeuw namelijk directeur van het postkantoor in Wijchen. Het is een modern bruin café waar naast de (thema)quiz veel georganiseerd wordt om de Wijchenaar te vermaken. Je kunt er terecht voor live-optredens, debatten, biljarten en ook overheerlijke bierproeverijen. Naast diverse soorten bieren op de tap, kun je er ook terecht voor meer dan 40 soorten speciaal bier. Naast een drankje is er ook een uitstekende hapjeskaart en is er gelegenheid voor diner of lunch.

Pubquiz Wijchen Meneer Smit Upbeatles

Het afgelopen jaar hebben we al een aantal succesvolle en vooral leuke quizzen georganiseerd:

Wil je op de hoogte blijven van onze quizzen, bekijk dan onze agenda of houd de Facebookpagina van Meneer Smit in de gaten voor het laatste nieuws.

Pubquiz in Wijchen organiseren? 

Wil je zelf een pubquiz organiseren in je kroeg of voor je bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of andere groepsactiviteit? Neem dan hier contact met ons op!