Pubquiz Utrecht is veruit onze meeste populaire quiz: de algemene pubquiz. Tien rondes, waaronder plaatjes-, video-, audio- en/of muziekrondes, om je algemene kennis te testen. Van Aardrijkskunde tot Roddel & Achterklap, van Sport tot Geschiedenis, van Actualiteit tot Aardrijkskunde en van Entertainment tot Wetenschap, alles komt voorbij in de Upbeatles Pubquiz. Op de volgende locaties in Utrecht kun je hiervoor (vrijwel) iedere maand terecht. Om 20.00 uur begint de inschrijving, de quiz zelf start een half uurtje later.

Pubquiz Utrecht – Buurten en Buurten in de Fabriek

Iedere eerste dinsdag van de maand speel je bij Restaurant Buurten onze algemene pubquiz. Tijdens Pubquiz Utrecht Upbeatles 2015 Cafe Lijn 4de oneven maanden doen we dat bij Buurten op de Burgemeester Reigerstraat, de even maanden gebeurt dat bij Buurten in de Fabriek. Reserveren van een tafeltje – met of zonder diner – kan bij Buurten. Check voor de contactgegevens het evenement in onze agenda op Facebook. Om 20.00 uur begint de inschrijving, de quiz zelf start een half uurtje later.

Pubquiz Utrecht – Café Lijn 4

Iedere tweede maandag van de maand kun je terecht bij Café Lijn 4 aan de Twijnstraat voor een verse pubquiz. Je kunt vanaf precies een week voor de quiz een tafeltje reserveren bij Lijn 4, tijdens openingstijden op telefoonnummer 0302315481. De deelnamekosten bedragen 4 euro per persoon, cash te betalen. Meer info in het evenement op Facebook.

Pubquiz Utrecht – Camping Ganspoort

Iedere tweede dinsdag van de maand is Camping Ganspoort the place to be voor de Upbeatles Pubquiz. Aanmelden kan bij Jochem, via jochem@upbeatles.nl. Camping Ganspoort biedt quizzers bovendien een arrangement: daghap plus quizdeelname voor 15 euro per persoon. Kom je alleen quizzen, dan betaal je 4 euro per persoon aan Ganspoort. Meer info in het evenement op Facebook.

Pubquiz Utrecht – Filmtheater en Café ’t Hoogt

Op de tweede woensdag van iedere maand verwelkomt Filmtheater en Café ’t Hoogt aan de Slachtstraat je voor de quiz. Aanmelden van een team kan op cafe@hoogt.nl, voor aangemelde teams wordt een tafeltje gereserveerd. De deelnamekosten bedragen 15 euro per team van maximaal vijf personen, af te rekenen aan de bar. Meer info in het evenement op Facebook.

Pubquiz Utrecht – Jozef eten en drinken

De derde week van de maand begint op maandag met onze vaste pubquiz bij Jozef eten & drinken op

de Mariaplaats. Sinds oktober 2016 kun je ook hier terecht voor een maandelijkse pubquiz. Jozef serveert een speciale quizhap, die per maand varieert. Teams die reserveren om te komen dineren krijgen voorrang op een zitplek, de overige zitplaatsen worden verdeeld op volgorde van binnenkomst. Meld je aan via jochem@upbeatles.nl voor twee bonuspunten. MAAR LET OP: Aanmelden geeft géén garantie op een zitplaats. De deelnamekosten bedragen 4 euro per persoon, af te rekenen aan Jozef. Meer info in het evenement op Facebook.

Pubquiz Utrecht – Hofman Café

Nieuw in onze agenda vanaf september 2018 is een maandelijkse pubquiz bij Hofman Café op het Janskerkhof. Een quizmaster vraagt je hier iedere derde dinsdag van de maand het hemd van het lijf. Aanmelden kan bij Hofman, check voor de contactgegevens het evenement in onze agenda op Facebook. De deelnamekosten bedragen 4 euro per persoon, af te rekenen aan Hofman.

Pubquiz Utrecht – Grand Café Lebowski

Na de pubquiz bij Café Lijn 4 onze langstlopende pubquiz in Utrecht. Al sinds oktober 2014 vind je ons iedere derde woensdag van de maand bij Grand Café Lebowski. Een fantastische locatie op één van de mooiste plekjes van Utrecht: het Domplein. Teams die reserveren om te komen dineren krijgen voorrang op een zitplek, de overige zitplaatsen worden verdeeld op volgorde van binnenkomst. Meld je aan via jochem@upbeatles.nl voor twee bonuspunten. MAAR LET OP: Aanmelden geeft géén garantie op een zitplaats. De deelnamekosten bedragen 4 euro per persoon, contant af te rekenen aan onze quizmaster. Meer info in het evenement op Facebook.

Pubquiz Utrecht – Uncle Jim

Ook bij het in augustus 2018 geopende Uncle Jim op de Croeselaan kun je maandelijks terecht voor een algemene pubquiz. Een prachtige en grote locatie, met bovendien veel zitplaatsen. En nu eens niet op maandag, dinsdag of woensdag, maar op zaterdagavond! Vooralsnog op de laatste zaterdagavond van de maand, dus in ieder geval op 27 oktober en 24 november. De deelnamekosten bedragen 4 euro per persoon, af te rekenen aan Uncle Jim. Meer info in het evenement op Facebook.

Pubquiz Utrecht – Klein Berlijn

Qua pubquiz sluiten we de maand af bij Klein Berlijn op Rotsoord. Daar kun je iedere laatste dinsdag van de maand – behalve in december – terecht voor een nieuwe pubquiz. Er is plek voor zo’n twaalf à dertien teams, aanmelden kan via jochem@upbeatles.nl. Klein Berlijn houdt tot 19.45 tafels vrij voor de aangemelde teams, daarna is het ieder voor zich. Houd onze agenda op Facebook in de gaten voor de eerstvolgende editie.

Pubquiz Utrecht – Comedy Pubquiz Stadsschouwburg

Samen met het veelvuldig onderscheiden Utrechts comedycollectief Flunknarf hosten we voor Club NU met enige regelmaat een Comedy Pubquiz in de Stadsschouwburg Utrecht. Die bewuste zondagavonden is Mevr. Dudok het strijdtoneel van een pubquiz waarin algemene kennis wordt verweven met improvisatietheater van Flunknarf. Kaartjes koop je via de website van de Stadsschouwburg Utrecht. Check voor de ticketlink en data van de eerstvolgende Pubquiz(zen) met Comedy het evenement op Facebook.

Voor het actuele aanbod van onze pubquizzen verwijzen we je graag naar onze agenda.

Wil je nou voor jouw kroeg ook iedere maand een pubquiz of een muziekquiz, vraag dan naar de mogelijkheden.