Iedere maand van het jaar is er een pubquiz Nijmegen. De locaties wisselen. Locaties zijn bijvoorbeeld Café SamsonStadscafé Tout aan de Grotestraat Nijmegen, Trianon aan de Berg & Dalseweg Nijmegen of in ‘t Haantje op de Daalseweg Nijmegen. Sinds december 2017 mogen we ook Eetcafe Buur tot onze vaste locatie rekenen.

Meedoen met de pubquiz Nijmegen

Kom samen met maximaal zes vriend(inn)en en test je algemene kennis op het gebied van bijvoorbeeld entertainment, geschiedenis, sport en wetenschap! In acht verschillende ronden bepalen teams van maximaal zes personen wie zich de beste mag noemen.

Je hoeft je van te voren niet aan te melden, de inschrijving start om 20.00, om 20.30 beginnen we met de quiz. We verwachten zo rond 23.00 uur de winnaars te kunnen feliciteren. De winnaars gaan naar huis met een leuke prijs.

Pubquiz Nijmegen Upbeatles Stadscafe ToutBedrijfsuitje

Is de maandelijkse pubquiz je goed bevallen? En zoek je een leuk bedrijfsuitje of wil je een keertje wat anders dan bowlen? Dan kun je bij ons een leuke pubquiz of welke andere quiz dan ook boeken. Upbeatles presenteert, organiseert en creëert met veel plezier en enthousiasme quizzen.

Dé pubquiz van Nijmegen

Wij hebben een enorme kennis opgebouwd op het gebied van muziek, film en sport. Hierdoor weten wij als geen ander om de quiz af te stemmen op het publiek. We maken al meer dan 10 jaar samen allerlei soorten quizzen. Wat onze quizzen erg leuk maakt is dat we gebruik maken van een groot scherm. Hierdoor zijn er veel mogelijkheden met video, audio en fotomateriaal. Omdat we iedereen bij de quiz betrekken is het een erg gezellige avond en staat niemand langs de lijn.

Van pubquiz tot popquiz; en alles wat daartussen zit. Uiteraard behoort een quiz op maat ook tot de mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op. We komen graag een keer op de koffie (borrel mag ook) om over de mogelijkheden te praten.

Pubquiz in Cafe Samson en Eetcafe Buur

We organiseren pubquizzen in één van de leukste en drukste kroegen van Nijmegen: Cafe Samson. In januari was de allereerste editie van de pubquiz op het grote scherm. De kroeg heeft een ruim assortiment aan biersoorten, ruim 100 soorten bier staan klaar om genuttigd te worden. Mocht je naast een drankje ook een hapje lusten, dan kun je hier naast de traditionele bitterbal ook terecht voor een broodje of een lekkere worst. De kroeg heeft veel weg van Engelse pub, ideaal dus om er een pubquiz te spelen. We wisselen de dagen af waarop we een quiz organiseren. Houd dus onze agenda op de website of anders onze Facebookpagina in de gaten om mee te kunnen doen met de pubquiz Nijmegen in Cafe Samson.

Eetcafé Buur (Brakkenstein)

In Eetcafé Buur organiseren we onze succesvolle Top 2000-quiz. Iedere tweede vrijdag van de maand spelen we een quiz in dit eetcafé Brakkenstein in Nijmegen. Eetcafé Buur is een mooie en knusse locatie die midden in de wijk ligt. Op de kaart staan verschillende hapjes, zoals de traditionele bitterbal en kaasplank. Uiteraard mogen de speciaal bieren niet ontbreken. Ideaal dus voor een leuke pubquiz op iedere tweede vrijdag van de maand.

Bekijk het volledige overzicht van alle quizzen hier.

Pubquiz in Nijmegen organiseren?

Wil je zelf een pubquiz organiseren in je kroeg of voor je bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of andere groepsactiviteit? Neem dan hier contact met ons op!