Pubquiz cafe: wat is het?

Op de stille dagen meer leven in je cafe of kroeg? Onze pubquiz is dé manier om een leuke avond te realiseren waarin de omzet verhoogd wordt. Met dezelfde reden zijn wij in Cafe Lijn 4 in Utrecht de quizmaandagen gestart, met succes! Inmiddels zitten de quizmaandagen vol en wordt er samen met het café nagedacht over de quizmaaltijd in combinatie met entree bij de quiz. Dit is toch voor elke kroeg een mooi uitgangspunt?

Pubquiz cafe Upbeatles in je cafe of kroeg

Een korte berekening voor jouw quizavond: het gemiddelde bedrag wat een bezoeker uitgeeft bedraagt tussen de tien en vijftien euro. Stel, je hebt een vijftigtal mensen in het café op een maandagavond, dan is een eenvoudig rekensommetje snel gemaakt. Je omzet stijgt dan gegarandeerd dankzij de aanwezigheid van een leuk evenement als de pubquiz.

Pubquiz zorgt voor meer omzet

Een pubquiz is de meest algemene soort quiz die we organiseren en ook meteen de drukst bezochte quiz. De opzet is in teamverband, tenzij je zelf een lopende encyclopedie bent. Het  spelen in een team is een stuk gezelliger, daar gaat het uiteraard ook om.

Om een pubquiz in je café of kroeg goed te laten verlopen hebben wij zelf een standaardlijstje opgesteld:

  • Wij verzorgen antwoordformulieren+pennen
  • Wij zouden graag gebruik maken van een laptopaansluiting naar de audio- of videoinstallatie
  • We verzorgen samen de reclame/marketing rondom de quiz om het café of kroeg vol te krijgen (posters, Twitter en facebook)
  • Een quiz beginnen we om 20.00 met inschrijven en om 20.30 starten we de quiz
  • Een quiz bestaat uit 10 ronden, inclusief een foto- en een audioronde
  • Het café of de kroeg verzorgt in overleg met ons het prijzenpakket

Muziekquiz in je kroeg

We zijn tevens expert in het maken en organiseren van een muziekquiz. Deze quiz is over het algemeen wat specifieker van aard en voor een minder grote doelgroep, maar zeker niet minder leuk. Op het einde van het jaar organiseren we al een aantal jaar met groot succes de Top 2000 quiz. Wat de muziekquiz nog leuker kan maken is het gebruik van een bandje in de zaal die voor ons de fragmenten live speelt.