Quiz als bedrijfsuitje, teamuitje of personeelsfeest?

Zin om de strijd aan te gaan met je collega’s? Plezier en ontspanning door samenwerking is het motto van onze quizzen. Van jong tot oud, van groentje tot alwetende: voor iedereen passen wij een geschikte vraag in! Wij bieden niet alleen een leuk, maar vooral gezellig bedrijfsuitje.

Upbeatles presenteert, organiseert en creëert met veel plezier en enthousiasme quizzen.

Wij hebben een enorme kennis opgebouwd op het gebied van muziek, film en sport. Hierdoor weten wij als geen ander hoe de quiz af te stemmen op het publiek. We maken al meer dan 10 jaar allerlei soorten quizzen. Van pubquiz tot popquiz;en alles wat daartussen zit. Uiteraard behoort een quiz op maat ook tot de mogelijkheden.

Bedrijfsuitje met eten en drinken

Wil je er een compleet uitje van maken inclusief eten en drinken? We denken graag mee over de inhoud van het bedrijfsuitje en de bijbehorende mogelijkheden.

We hebben diverse locaties in bijvoorbeeld Nijmegen, Wijchen, Amsterdam en Utrecht waarmee we samenwerken en waar we al meerdere leuke quizzen gehouden hebben.

Maar we kunnen ook een pubquiz organiseren op locatie, bijvoorbeeld in uw eigen bedrijf.

Plezier en inhoud

Lebowski Open Utregs Pubquiz Kampioenschap Upbeatles Utrecht 2017Vragen worden gesteld met ondersteuning van video, muziek of afbeeldingen. Een vast onderdeel is natuurlijk de muziekronde waar bijvoorbeeld bekende intro’s voorbij komen. Uiteraard mag een afbeeldingenronde ook niet ontbreken bij de quiz.

Een quizervaring is compleet wanneer het op een beamer gespeeld wordt. Vandaar dat we veel aandacht besteden aan het maken van gave video- en audiorondes.

 

Offerte aanvragen

Lebowski Open Utregs Pubquiz Kampioenschap Upbeatles Utrecht 2017We hebben inmiddels een ruime ervaring opgedaan in het organiseren van quizzen voor een bedrijfsuitje of personeelsfeest. Zo organiseerden we al een bedrijfsuitje voor Smit Transformatoren, Rabobank, Rijkswaterstaat en Unicef.

Voor meer informatie of het aanvragen van een offerte  kun je het contactformulier invullen en een of direct bellen op 06-22824738.