Kerstborrel, bedrijfsuitje en meer

Wanneer de laatste maanden van het jaar zijn ingegaan, dan betekent dat voor veel bedrijven dat ook de voorbereiding voor de traditionele kerst- en nieuwjaarsborrels in gang is gezet. Maar waarom eens niet een keer iets anders voor je personeelsfeest of bedrijfsuitje? De kerstborrel wordt nooit meer hetzelfde met de Top 2000 quiz van Upbeatles.

Top 2000 quiz

Met het oog op het sinds 1999 populaire radio-evenement van NPO Radio 2, ontwikkelden wij een Top 2000 quiz Upbeatles 2016speciale Top 2000 quiz. Een muzikaal spektakel waarbij veel klassiekers de revue passeren. Van Queen tot Guus Meeuwis, van Coldplay en Marillion tot Lionel Richie en van Led Zeppelin (trivia: Stairway To Heaven was nooit een officiële single) tot ABBA, ze komen allemaal voorbij.

We testen de kennis van de kandidaten echter niet alleen met muziekfragmenten en -video’s, maar ook met foto’s, algemene kennisvragen. Ook kunnen we desgewenst afsluiten met een superleuke bonus. Alle facetten van de ‘Lijst der Lijsten’ komen op die manier voorbij in de Upbeatles Top 2000 Quiz!

De muziekfragmenten, videoclips, foto’s of algemene kennisvragen komen voorbij op een groot scherm. De quiz wordt in teams gespeeld. De uiteindelijke winnaars mogen zich een jaar lang Muziekkenner van het jaar noemen. Deze quiz is uiteraard ook zeer geschikt om in een café te spelen.

Top 2000 quiz organiseren?

Wil je de Top 2000 quiz in jouw kroeg laten plaatsvinden? Of een top 2000 quiz voor je bedrijfsfeestje of andere groepsactiviteit organiseren?

Vul dan het contactformulier in voor advies op maat of offerte!

Vraag offerte aan