Wat is de hoofdstad van Zambia? In welke eeuw leefde Willem van Oranje? Wie was de eerste man op de maan? Als je het antwoord weet op deze vragen dan is een pubquiz erg leuk om te spelen.

upbeatles pubquiz

Upbeatles organiseert, maakt en presenteert al jaren met veel plezier en succes diverse (pub)quizzen door het hele land. Een pubquiz is ideaal voor een bedrijfsuitje, een kroeg of bijvoorbeeld een personeelsfeest. Door de diversiteit van de vragen zit er voor iedereen een vraag tussen. We weten de quiz dusdanig samen te stellen dat het voor iedereen aangenaam wordt om samen te spelen. Dat is wel een voorwaarde: het plezier moet voorop staan. Niet voor niets luidt onze slogan: plezier en ontspanning door samenwerking.

Rondes

Een quiz bestaat bij ons uit meerdere rondes. Daar zit dan standaard een muziek- en een afbeeldingenronde in (een voorbeeld van een afbeeldingenronde zie je hieronder). Regelmatig laten wij onze plaatjes animeren door Fiks Film. Wanneer we een pubquiz met beamer organiseren is een ronde of 7 à 8 genoeg voor ruim 2 uur quiz spelen. Een pubquiz op beamer wordt leuker door de toevoeging van veel video- en audiomateriaal. Wil je een quiz op maat of wil je je eigen vragen door ons in de quiz naar voren laten komen? Dat is ook mogelijk. Neem hiervoor gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Plaatjesronde Marvel striphelden pubquiz UpbeatlesBedrijfsuitje

Een pubquiz tijdens een bedrijfsuitje, personeelsfeest of als leuke afwisseling tijdens de borrel? Dat kan. We hebben met veel plezier heel wat bedrijfsuitjes met quiz verzorgd voor bedrijven als Rijkswaterstaat, IKEA, Oracle, Unicef en Rabobank. We hebben inmiddels een aantal vaste locaties in Utrecht en Nijmegen waar we mee samenwerken en waar we bijvoorbeeld ook een maaltijd kunnen verzorgen. Kortom: we denken graag mee om een totaalpakket samen te stellen. Vul het contactformulier in voor een offerte of advies op maat.

Pubquiz kopen

Wil je als kroeg of bedrijf een kant-en-klare quiz kopen? Je kunt een quiz bij ons met of zonder quizmaster kopen. Op deze pagina vind je meer informatie over het kopen van een quiz.

Pubquiz organiseren?

Wil je een pubquiz in jouw kroeg laten plaatsvinden? Of een pubquiz voor je bedrijfsfeestje of andere groepsactiviteit organiseren?

Vul dan het contactformulier in voor een advies of offerte op maat!

Vraag offerte aan