Een quiz vol knalnummers, klassiekers en de nieuwste hitjes: dat is de muziekquiz van Upbeatles! Wil je een quiz naar aanleiding van een (actueel) evenement of gebeurtenis?

Er is ruime ervaring met verschillende thema’s, zo hebben we al thema’s gehad als de Amerikaanse verkiezingen, Top2000, Kerstmis en sportevenementen. Er is voldoende variëteit in de opbouw van de quizzen door het gebruik van video- en fotomateriaal, puzzelvormen, muzikale hints etc.

Muziekquiz expert

We spelen al jaren samen als onderdeel van een team mee in muziekquizzen door het hele land. In de driehoek Tivoli in Utrecht, NDRGRND in Nijmegen en Willem 2 in Den Bosch zijn we vaak te vinden. Bekijk de quiz agenda voor een overzicht van alle openbare quizzen.sugarfactory-popquiz-4-upbeatles-1000-winnaars

Wij weten dus als geen ander hoe het is om een leuke muziekquiz te spelen en in elkaar te zetten. Door de jaren heen zijn we dus experts geworden in het maken van een muziekquiz.

Sinds een aantal jaar maken we de muziekquiz met een aantal terugkerende thema’s en onderdelen. Ook evenementen of gebeurtenissen uit de actualiteiten worden gebruikt om als thema te dienen. Maar ook terugkerende thema’s als Kerstmis of sportevenementen worden gebruikt tijdens de diverse rondes.

Muziekquiz Upbeatles Amsterdam Sugarfactory copyright foto's Fotono Photograpy

Rondes

De rondes worden verpakt in een wisselende opbouw, te beginnen bij het noemen van titel of artiest per fragment. Maar dit kan op verschillende manieren. Te denken valt hierbij aan het gebruik van video- en fotomateriaal, of het in puzzelvorm gieten van een songtitel. Een op maat gemaakte themaquiz kan op aanvraag gemaakt en aangepast worden.

Locaties

Vaste locaties voor een quiz zijn Café Lijn 4 en Grandcafé Lebowski in Utrecht en Sugarfactory in Amsterdam. Mocht je op de hoogte willen blijven van een locatie, houd onze agenda dan in de gaten.

Top 2000 quiz

Sinds een aantal jaar organiseren we in de laatste weken van het jaar een speciale muzikaal getinte quiz, namelijk de Top 2000 quiz. Deze quiz is ideaal om te spelen met je vrienden, familie of bedrijf voor de kerstborrel. We zetten de quiz geheel in het teken van de Top 2000, zoals die tussen Kerst en Oud & Nieuw uitgezonden wordt door Radio 2. Daarnaast maken we de quiz laagdrempelig en maken we de quiz vooral op sfeer, gezelligheid, samenwerken en leuke vragen.

Muziekbingo

Een nieuw concept voor ons is de muziekbingo, waarbij we de deelnemers niet testen op hun kennis. In plaats van getallen titels en uitvoerende artiest(en) van muziekfragmenten op je bingokaart. En wees gerust: ook wanneer je normaal niet zo goed bent in het (her)kennen van muziek is de bingo leuk. Alle fragmenten zijn namelijk zo geknipt dat de titel minstens één keer voorbijkomt.

Upbeatles muziekbingo Gay Top 100

Komt een fragment op jouw kaart voorbij, dan stempel je dat vakje met een bingo dabber. Wie als eerste de vereiste combinatie heeft en ‘bingo’ roept, wint een prijs. Tijdens ieder van de vier bingorondes zijn er tenminste drie winnaars. Maar let op: valse bingo is een liedje zingen!

Muziekquiz organiseren

Wil je de muziekquiz in jouw kroeg laten plaatsvinden? Of een muziekquiz voor je bedrijfsuitje of andere groepsactiviteit organiseren? Vul dan het contactformulier in en vraag om een offerte of advies op maat.  Of bel rechtstreeks met Pascal 06-228 247 38

Vraag offerte aan