Wie al eens heeft meegespeeld in onze muziekquiz of Top 2000 Quiz is er inmiddels mee bekend: de Upbeatles muziekbingo. Op veler verzoek hebben we besloten daar een avondvullend programma van te maken.

Muziekbingo

Upbeatles Muziekbingo Top 2000 quizWe spelen die avond vier verschillende muziekbingorondes van ieder een half uur (dus tussendoor instappen is mogelijk). Met in plaats van getallen titels en uitvoerende artiest(en) van muziekfragmenten op je bingokaart. En wees gerust: ook wanneer je normaal niet zo goed bent in het (her)kennen van muziek is de bingo leuk. Alle fragmenten zijn namelijk zo geknipt dat de titel minstens één keer voorbijkomt.

Komt een fragment op jouw kaart voorbij, dan stempel je dat vakje met een bingo dabber. Wie als eerste de vereiste combinatie heeft en ‘bingo’ roept, wint een prijs. Tijdens ieder van de vier bingorondes zijn er tenminste drie winnaars. Maar let op: valse bingo is een liedje zingen! En dat levert natuurlijk veel hilarische taferelen op. 

Muziekbingo organiseren

Wil je een muziekbingo voor uw bedrijfsfeestje of andere groepsactiviteit organiseren? Vul dan het contactformulier in en vraag een offerte aan.

Vraag offerte aan