Wie al eens heeft meegespeeld in onze muziekquiz of Top 2000 Quiz is er inmiddels mee bekend: de Upbeatles muziekbingo. Op veler verzoek hebben we besloten daar een avondvullend programma van te maken. Lekker lallen met z’n allen!

Muziekbingo

We spelen tijdens een bingo avond een aantal verschillende muziekbingorondes met een speelduur van ongeveer 30-40 minuten. Tussendoor instappen is dus geen probleem. In plaats van getallen vind je titels en uitvoerende artiest(en) van muziekfragmenten op je bingokaart. En wees gerust: ook wanneer je normaal niet zo goed bent in het (her)kennen van muziek is de bingo leuk. Alle fragmenten zijn namelijk zo geknipt dat de titel minstens één keer voorbijkomt.

Muziekbingo Upbeatles Utrecht Nijmegen

Komt een fragment op jouw kaart voorbij, dan stempel je dat vakje met een bingo dabber. Wie als eerste de vereiste combinatie heeft en ‘bingo’ roept, wint een prijs. Tijdens ieder van de bingorondes zijn er tenminste drie winnaars. Maar let op: valse bingo is een liedje zingen! En dat levert natuurlijk veel hilarische taferelen op. 

Silent Muziekbingo

Sinds juni 2020 hebben we een 100-tal headsets tot de beschikking om een Silent Muziekbingo te organiseren. Je kunt nu op het terras genieten van je favoriete meezingers en met je dabber de kaarten vol zien te krijgen. Voor vragen of opmerkingen kun je gerust contact met ons opnemen, we staan graag voor je klaar.

Silent muziekbingo Upbeatles Utrecht Nijmegen

Thema’s

Wil je een muziekbingo voor uw bedrijfsfeestje of andere groepsactiviteit organiseren? Vul dan het contactformulier in en vraag een offerte aan. Vraag offerte aan

We hebben een aantal vaste thema’s voor de bingo waaruit je kunt kiezen.  In overleg kunnen we ook een op maat gemaakte bingo samenstellen met de muziek waar jij hard op meezingt en die jij leuk vindt.

  • Smartlappen
  • HIts van toen en nu
  • Top 2000 inclusief leuke Kerstplaten
  • Hits van het foute uur
  • Zomerhits
  • 70s, 80 en 90s