Muziekquiz Utrecht – Café Lijn 4

Popquiz Utrecht: herken jij de muziek van The Beatles uit duizenden, heb je aan een seconde of Iris & The Goo Goo Dolls muziekquiz Utrecht Upbeatlesdertig genoeg om een nummer te herkennen van Bryan Adams of weet je de echte naam van Lady Gaga? Iedere laatste maandag van de maand spelen we de Muziekquiz Café Lijn 4 voor de muziekkenner, muziekliefhebber en de muziekfreak. In oktober 2016 vierden we ons 5-jarig jubileum. De Utrecht Internet Courant (DUIC) schreef hier een leuk artikel over.

In acht verschillende ronden vol bekende (en iets minder bekende) muziekfragmenten, plaatjes en kennisvragen bepalen teams van maximaal zes personen wie zich de beste mag noemen. Voor de nummer 1, 2 en 3 liggen mooie prijzen klaar. De inschrijving start rond 20.00 uur. Uiterlijk 23.00 uur hopen we de prijsuitreiking gedaan te hebben.

Muziekbingo Utrecht – Grand Café Lebowski

Iedere laatste woensdag van de maand – behalve in december – vind je ons bij Grand Café Lebowski Open Utregs Pubquiz Kampioenschap Upbeatles Utrecht 2017Lebowski voor de leukste bingo van Utrecht. Deze fantastische locatie op één van de mooiste plekjes van Utrecht, het Domplein, is dan het toneel van de laagdrempelige, vermakelijke en gratis toegankelijke Upbeatles Muziekbingo.

We spelen vanaf 20.30 uur vier rondes bingo van ieder ongeveer dertig minuten. Met in plaats van getallen de titels en uitvoerende artiesten van bekende hits uit de voorgaande vier à vijf decennia. Deze liedjes komen voorbij in korte fragmenten en wie als eerste een geldige bingo heeft, mag een leuk prijsje uitzoeken. Per ronde zijn er vijf winnaars, maar valse bingo = liedje zingen. Bingokaarten worden vanaf 20.00 uur gratis uitgedeeld bij een consumptie. Zorg dat je bijtijds aanwezig bent om een zitplek te claimen, het kan erg druk zijn! Meer info in het evenement op Facebook.