Popquiz Amsterdam Sugarfactory

Popquiz Amsterdam is met Sugarfactory onze vaste locatie van waaruit we onze muziekquizzen sugarfactory-popquiz-4-upbeatles-1000-winnaarsorganiseren en spelen. Dit popmuziekgebouw vind je aan de Lijnbaansgracht 238 in Amsterdam. Naast onze popquiz kun je er ook veel livemuziek horen en zien. Legendarische DJ’s als Frankie Knuckles, Andre Crom en Lunice traden er al eens op. Weliswaar is dit podium niet zo groot als haar overbuurman De Melkweg, maar het creeërt een prima intieme en gezellige sfeer.

Voor wie is de popquiz Amsterdam in Sugarfactory?

Weet je veel van jaren ’90-muziek of weet je juist veel van Guus Meeuwis en ben je bekend met het repertoire van Radiohead? De muziekquiz in Sugarfactory wordt voor een breed publiek door ons gemaakt. We willen de mensen graag een leuke avond bezorgen en de quiz is daar een onderdeel van. De quiz wordt onder andere op grote schermen vertoond, waardoor we veel video en fotomateriaal in de quiz hebben. Hierdoor wordt de popquiz nog leuker en interactiever voor het publiek. Samen met Sugarfactory zorgen we voor leuke prijzen. Voor het team wat als laatste weet te eindigen zijn er sowieso vrijkaartjes voor de volgende quiz om het nog een keertje te proberen.

Podium Sugarfactory

Het podium van Sugarfactory is wisselend voor ons gereserveerd. We spelen de popquiz Amsterdam Popquiz Amsterdam Upbeatles Sugarfactory copyright foto's Fotono Photograpymeerdere keren per jaar op deze unieke locatie. Houd onze agenda of onze Facebookpagina in de gaten voor de data waarop we spelen. Voor ons blijft het een geweldig podium om onze quizzen te spelen. Heb je opmerkingen of tips voor de inhoud van de quiz, dan kun je ons altijd een mail sturen. We maken de quiz per slot van rekening niet voor ons, maar voor jullie.

Kijk voor meer informatie in onze agenda op de site of je kunt je ook abonneren op onze agenda op Facebook.

Pubquiz in Amsterdam organiseren?

Wil je zelf een pubquiz organiseren in je kroeg of voor je bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of andere groepsactiviteit? Neem dan hier contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.