Online pubquiz

Een online pubquiz is minstens zo leuk als een quiz op locatie, maar nét even iets anders. Op deze pagina vind je meer informatie over onze reguliere livestreams en onze online pubquiz voor bedrijven. Normaal gesproken staan we op zo’n 19 locaties een pubquiz te organiseren en spelen. Door het besluit van de overheid om de horeca te sluiten door corona, zijn we online een pubquiz gaan organiseren. 19 maart 2020 waren we de allereerste met een pubquiz livestream. En hoe! Niet alleen lokale en nationale pers pakten dit op, maar ook het aantal deelnemende teams was gigantisch. Via ons YouTube-kanaal bereikten we gemiddeld zo’n 2000 teams met uitschieters naar 4500 teams. Niet voor niets wonnen we zowel de jury- als de publieksprijs tijdens de uitreiking van de Innovatie Awards.

Online pubquiz Upbeatles Nijmegen Utrecht bedrijven

Livestream

Meedoen met onze pubquiz livestream? We organiseren reguliere quizzen en themaquizzen die draaien om een speciaal thema, zoals Harry Potter, Friends, voetbal, muziek of Star Wars. We streamen elke week minimaal twee keer per week via ons speciale YouTube-kanaal. We starten de stream rond 20.00 en om 20.30 wordt de eerste vraag gesteld. Deelname aan de livequiz is geheel gratis! Maar uiteraard kunnen we een donatie via geef.nl altijd waarderen.

Online pubquiz voor je bedrijf

Onze online pubquiz is voor iedereen een leuk feestje. We zorgen er namelijk voor dat iedereen wel een vraag weet: jong, oud, leek of alleswetende. Daarbij maken we onze quiz  audiovisueel, wat de hele beleving extra leuk en dynamisch maakt.

Jullie kunnen heel makkelijk vanuit je eigen huis meespelen. In groepjes of individueel. Vaak strijden teams tegen elkaar, maar onze pubquiz is ook ideaal voor bijvoorbeeld een teamuitje, waarbij je samenspeelt en overlegt om het goede antwoord te geven. Vanuit onze vaste locatie starten we de stream via Zoom, YouTube, Teams, WebEx of Google Hangouts. Antwoorden doe je via een Google Form.

Wil je meer weten over de online pubquiz voor je bedrijf, neem dan gerust contact met ons op. We staan graag voor je klaar.

Online pubquiz Upbeatles Paradiso