Live quiz Upbeatles Op Je Scherm Quiz

Nadat de regering op zondag 15 maart besloot dat alle horeca in Nederland op slot moest, viel voor ons alle omzet naar 0. Hoe dan verder als bedrijf dat erg afhankelijk is van die bedrijfstak? Na onderling overleg kwam het besluit om een online live quiz te organiseren. Alle informatie rondom de quiz vind je niet alleen op Facebook, maar ook op deze pagina.

Favoriete Quizavond?

Vanaf 1 oktober brengen we mogelijk wijzigingen aan in onze (vaste) quizavonden. Welke dag van de week heeft jouw/jullie voorkeur voor een online pubquiz van Upbeatles? Vul deze poll in (meerdere antwoorden mogelijk) en help ons zo een keuze te maken. Daarmee is overigens niet gezegd dat wij per se de avond(en) met de meeste stemmen kiezen, maar dan hebben we wel een goede indicatie van de vraag. Invullen kan tot en met zondagavond 6 september via https://strawpoll.com/zdefcqbdp

Upbeatles live quiz

Eerstvolgende live quizzen

Donderdag 1 oktober: Upbeatles Op Je Scherm Pubquiz #49 – FacebookeventLivestream
Zaterdag 3 oktober: Upbeatles Op Je Scherm Pubquiz #50! (FEEST!) – FacebookeventLivestream

Live quiz: hoe werkt het?

Om deel te kunnen nemen aan de online livequiz heb je sowieso een (stabiele) internetverbinding nodig. Daarnaast een scherm (laptop, iPad, televisie) met geluid om de livestream te kunnen volgen én een laptop, tablet of smartphone om de antwoorden op in te kunnen vullen. We beginnen de stream rond 20.00 uur, een half uur later slingeren we de eerste vraag je (huis)kamer in. De quiz is in de meeste gevallen zoals je die van ons gewend bent. Het liefst maken we zoveel mogelijk een audiovisuele quiz.

Je hoeft je NIET vooraf bij ons aan te melden, vanaf 19.00 krijg je van ons in de livestream instructies hoe je met je team kunt meedoen. Zorg er wel voor dat je je aan de richtlijnen van het RIVM houdt en grote groepen vermijdt. We werken met Google Forms, de formulieren kun je openen door middel van onderstaande links. Per team gebruik je één formulier, dus NIET ieder teamlid een afzonderlijk formulier insturen! Bij meerdere formulieren voor dezelfde ronde van hetzelfde team telt degene met de laagste score mee voor de eindstand.

LET OP: Het is van groot belang voor het berekenen van de eindstand dat jullie op ieder formulier precies dezelfde teamnaam én de naam van een teamlid/-teamcaptain én een geldig e-mailadres invullen. Zo kunnen we de teams goed onderscheiden én jullie mailen wanneer je een eventuele bonusprijs hebben gewonnen.

Daarnaast is belangrijk dat je goed let op jullie spelling. Wij hebben het goede antwoord op verschillende manieren (onder meer met allemaal hoofdletters, zonder hoofdletters, ‘normaal’ hoofdlettergebruik) ingevuld in de antwoordsleutel, maar wanneer je het niet juist spelt kan het alsnog goedgerekend worden. Wij lopen alle antwoordformulieren nog handmatig na. Hoe zorgvuldiger jullie spellen, hoe minder werk wij daaraan hebben.

Blok 1

Blok 2

Blok 3

Blok 4

Na ieder blok moeten jullie het formulier van dat blok verzenden of submitten en wordt het formulier door ons afgesloten. Degene die op het eind de meeste punten heeft wint de pubquiz en daarmee eeuwige roem. Wellicht ten overvloede, maar we gaan er natuurlijk wel vanuit dat jullie eerlijk spelen. Dus geen gebruik van apps als Shazam of Soundhound en ook niks opzoeken op internet. Het is toch veel leuker om te ontdekken hoeveel je nu écht weet? Je kunt toch niks winnen en bovendien is valsspelen gewoon sneu.

Wat kost het?

De deelname aan onze quizzen is en blijft gratis. Mocht je ons toch iets willen geven, dan zijn we dankbaar voor je gift via onze donatiepagina bij Geef.nl.

Bedrijfsborrel

Ben je als bedrijf geïnteresseerd om toch een evenement te organiseren gedurende deze quarantaine?Of wil je tijdens de wekelijkse vrimibo een quiz spelen, neem dan even contact met ons op. We denken graag met je mee om een je bijeenkomst nog leuker te maken. Mail naar pascal@upbeatles.nl voor een vrijblijvende offerte.

Uitslag Upbeatles Op Je Scherm Quiz

Voor alle deelnemers van onze online quizzen hebben we hieronder alle uitslagen voor jullie verzameld.