Quiz als bedrijfsuitje, teamuitje, personeelsfeest of vrijgezellenfeest?Gezelligheid, laagdrempelig en sfeervol pubquiz Upbeatles Nijmegen bedrijfsuitje

Zin om de strijd aan te gaan met je collega’s? Plezier en ontspanning door samenwerking is het motto van onze quizzen. Van jong tot oud, van groentje tot alwetende: voor iedereen passen wij een geschikte vraag in! Wij bieden niet alleen een leuk, maar vooral gezellig bedrijfsuitje.

Upbeatles presenteert, organiseert en creëert met veel plezier en enthousiasme quizzen. Wij hebben een enorme kennis opgebouwd op het gebied van muziek, film en sport. Hierdoor weten wij als geen ander om de quiz af te stemmen op het publiek. We maken al meer dan 10 jaar samen allerlei soorten quizzen. Van pubquiz tot popquiz; en alles wat daartussen zit. Uiteraard behoort een quiz op maat ook tot de mogelijkheden.

Bedrijfsuitje met eten en drinken

Upbeatles pubquiz bedrijfsuitje NijmegenWil je er een compleet uitje van maken inclusief eten en drinken? We denken graag mee over de inhoud van de quiz en de bijbehorende mogelijkheden. We hebben diverse locaties in bijvoorbeeld Nijmegen, Wijchen, Amsterdam en Utrecht waarmee we samenwerken en waar we al meerdere leuke quizzen gehouden hebben.

Plezier en inhoud

Vragen worden gesteld met ondersteuning van video, muziek of afbeeldingen. Een vast onderdeel is natuurlijk de muziekronde waar bekende intro’s voorbij komen. Uiteraard mag een afbeeldingenronde ook niet ontbreken bij de quiz.

Een quizervaring is compleet wanneer het op een beamer gespeeld wordt. Vandaar dat we veel aandacht besteden aan het maken van gave video- en audiorondes.

Wil je op de hoogte blijven van onze quizzen, volg ons dan op bijvoorbeeld Facebook of Twitter

Offerte aanvragen

Upbeatles pubquiz bedrijfsuitje NijmegenWe hebben inmiddels een ruime ervaring opgedaan in het organiseren van een quiz voor een bedrijfsuitje of personeelsfeest. Zo organiseerden we al een bedrijfsuitje voor Smit Transformatoren, Rabobank, Rijkswaterstaat en Unicef.

Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen en een offerte aanvragen of direct bellen op 06-22824738.