Pubquiz Utrecht – Café Lijn 4

Weet jij veel van biologie, aardrijkskunde, geschiedenis, muziek of sport? Speel dan de pubquiz Utrecht in Café Lijn 4 aan de Twijnstraat 3 in Utrecht.

Pubquiz Utrecht Upbeatles 2015 Cafe Lijn 4

 

In 10 ronden wordt jouw kennis getest op allerlei gebied. Van sport, cultuur en biologie tot aan actualiteit, aardrijkskunde en film.

Pubquiz Utrecht Upbeatles 2015 Cafe Lijn 4

We maken iedere tweede maandag van de maand een verse quiz voor je met daarin een fotoronde, een muziekronde en een videoronde op beamer!

Uiteraard zorgt het personeel van de kroeg voor de drankjes! Er is keuze uit een ruim assortiment bieren en andere lekkere drankjes. De bitterballen zijn gratis en komen elke quiz voor iedereen voorbij. We zien je dus graag terug in het café.Pubquiz Utrecht Upbeatles 2015 Cafe Lijn 4

Pubquiz Utrecht – Grand Café Lebowski

Sinds oktober 2014 mogen wij ook Grand Café Lebowski aan ons lijstje toevoegen. Een fantastische locatie op één van de mooiste plekjes van Utrecht: het Domplein. Wil jij ook iedere derde woensdag van de maand een avond vol entertainment? Strik je vrienden en ga de strijd aan in de Upbeatles pubquiz! Inschrijven kan vanaf 20.00u, de quiz start om 20.30u.

 

Wil je nou voor jouw kroeg ook iedere maand een pubquiz of een muziekquiz, vraag dan naar de mogelijkheden.