Popquiz Utrecht – Café Lijn 4

Popquiz Utrecht: herken jij de muziek van The Beatles uit duizenden, heb je aan een seconde of dertig genoeg om een nummer te herkennen van Bryan Adams of weet je de echte naam van Lady Gaga? Iedere laatste maandag van de maand spelen we de popquiz in Café Lijn 4 voor de muziekkenner, muziekliefhebber en de muziekfreak. In oktober 2016 vierden we ons 5-jarig jubileum. De Utrecht Internet Courant (DUIC) schreef hier een leuk artikel over.

Muziekquiz Utrecht Cafe Lijn 4 Upbeatles The Outsiders

In zes verschillende ronden vol bekende (en iets minder bekende) muziekfragmenten, bepalen teams van maximaal zes personen wie zich de beste mag noemen. Voor de nummer 1, 2 en 3 liggen mooie prijzen klaar.

Jaarklassement

Daarnaast houden we ook elk jaar weer een algemeen klassement bij waarvoor alle teams die minimaal acht van de twaalf maandelijkse quizzen meedoen. Zo wisten in de afgelopen jaren al diverse teams de muziekquiz Utrecht in Café Lijn 4 te winnen: The Outsiders en Team INO waren als eens jaarwinnaar.

Eten bij Café Lijn4

Er is in principe (zit)plaats voor ongeveer negentig personen. Wie het eerst komt, het eerst maalt. Een plekje – voor alleen de quiz – reserveren is niet mogelijk. Wel kun je een tafel reserveren wanneer je vooraf aan de quiz ook komt eten met je team. Reserveren kan via www.cafelijn4.nl.Popquiz Utrecht Cafe Lijn 4 Upbeatles Team Ino

Dat aantal plaatsen is door de capaciteit van de keuken echter beperkt, dus wacht niet te lang met reserveren. Overigens is er na het bereiken van het maximaal aantal eters nog voldoende plek over om alleen te quizzen.

De inschrijving start rond 20.00 uur. Uiterlijk 23.00 uur hopen we de prijsuitreiking gedaan te hebben.

Popquiz Utrecht – Grand Café Lebowski

Ook in Lebowski verzorgen we iedere maand een muziekquiz. In principe iedere laatste woensdag van de maand, met teams van maximaal zes personen die zich de beste mag noemen. Dat doen we in zes verschillende ronden vol bekende en iets minder bekende muziekfragmenten. Plaatjes, albumhoezen, songteksten, muziektrivia, enz. komen voorbij. Voor de nummer 1, 2 en 3 liggen mooie prijzen klaar en tussendoor maak je kans op leuke bonusprijzen.

Popquiz Utrecht Cafe Lijn 4 Upbeatles fanmail

De inschrijving start om 20.00 en om 20.30 beginnen we met de quiz. We verwachten zo rond 23.00 de winnaars te kunnen feliciteren.

Eten bij Grandcafé Lebowski

Lebowski verzoekt je om bijtijds te komen en een tafel te claimen voor tijdens de quiz. Dat kun je natuurlijk prima combineren met één van de befaamde burgers of een andere betaalbare maaltijd van de kaart.

Teams die vooraf aan de quiz komen eten krijgen bovendien 10 procent korting op hun totale rekening tot aanvang van de quiz. Reserveren kan via de website, daar vind je ook het menu.

Wil je ook een leuke quiz voor in je kroeg of café, neem dan contact met ons op.